Bezorgvoorwaarden | Vintage meubels en accessoires
Icon Verzending Wit
Gratis verzending in NL en BE vanaf € 100,-
Icon Uniek Wit
Ieder item is uniek
Icon Duurzaam Wit
Duurzaam
Icon Verzending Wit
Gratis verzending in NL en BE vanaf € 100,-
Icon Internationaal Wit
Internationale levering

Bezorgvoorwaarden

Bij Charmig vinden we het belangrijk dat je weet wat je van ons kan verwachten. Zowel wat betreft de items die je bij ons bestelt, als van de bezorging! Daarom bieden we op alle bestellingen met een aankoopbedrag boven de €100,- GRATIS verzending! Geen onverwachtse bijkomende kosten dus.
Voor bestellingen met een aankoopwaarde onder de €100,- berekenen we €65,- bezorgkosten (excl. de Waddeneilanden). Kan het pakket met de post? Dan zullen we dat natuurlijk doen.

Om deze service aan te kunnen bieden zitten hier wel een aantal spelregels aan vast:

Nadat je je bestelling bij ons hebt geplaatst zullen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je opnemen voor een bezorgafspraak.
Wij werken samen met onze koerierspartner Brenger. We kunnen tijdens de bezorgafspraak nog geen tijdslot met u afspreken. Brenger zal je de avond voor de levering omstreeks 20:00 uur een mail sturen met daarin een tijdslot van 4 uur. Op de dag zelf ontvang je het telefoonnummer van de koerier voor eventuele vragen.
Het is belangrijk om te weten dat de koerier het item aflevert tot aan de eerste drempel op de begane grond. Moet het meubel naar een verdieping? Dit is mogelijk tegen een kleine meerprijs, wil je dit dan direct aangeven bij jouw bestelling?
Houd er rekening mee dat de koerier alleen komt! Wij helpen de koerier in onze loods met het inladen van het meubel, er dient iemand aanwezig te zijn om te helpen met uitladen van het meubel. Is dit niet mogelijk? Tegen meerprijs kunnen we een extra koerier inplannen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade aan jouw aankoop, of aan eigendommen die zijn ontstaan door meerwerk. Je bent er zelf voor verantwoordelijk dat het meubel past door de deurposten, gang etc.
Bent u onverhoopt niet thuis? Dan zijn wij genoodzaakt om het transport alsnog in rekening te brengen.
We zijn ook genoodzaakt om de kosten door te berekenen wanneer er; een foutief adres is doorgegeven; er niemand aanwezig blijkt te zijn om te helpen met tillen; het product niet naar binnen past; er geen extra verdieping blijkt te zijn aangevraagd.
Wil je het transport annuleren? Dit is mogelijk tot 48 uur van tevoren.
Wij behouden ons het recht voor om de levering op ieder moment door overmacht uit te kunnen stellen. Je kunt hierbij denken aan autopech, files of andere onvoorziene omstandigheden. Wij of Brenger nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een andere datum te overleggen.
De bezorger zal je vragen om te tekenen voor schadevrij ontvangst. Het is daarom belangrijk om het meubel uit te pakken en te controleren op eventuele schades die ontstaan kunnen zijn tijdens het transport. Mocht dit onverhoopt het geval zijn, willen wij vragen om dit binnen 48 uur te melden. Wij verpakken onze meubels zeer goed voor het transport, en doen meer dan onze uiterste best om dit te voorkomen!
Stars Shadow

Ieder item is uniek

Al onze items zijn pre-loved en uniek en met veel zorg en liefde door ons gerestaureerd.

Leaf Shadow

Duurzaam

Ieder vintage meubelstuk heeft een ander verleden, maar wordt altijd vakkundig door ons behandeld zodat deze weer een tweede leven krijgt.

Truck Shadow

Gratis verzending

Gratis bezorgen en verzenden binnen Nederland en België vanaf €100,-.

World Shadow

Internationale levering

Wij verzenden ook naar het buitenland. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reviews

Marleen

“De kast staat top, wij zijn er erg blij mee en heel erg bedankt voor de super service!!! “

Ron

“Via de website bij Charmig een meubel gezien dat aan onze wensen voldeed. We kozen ervoor om het meubel ongezien te kopen. Hoewel duidelijke foto,s, blijft een aankoop waar je eerst geld overmaakt voor een gebruikt meubel lastig. Het meubel werd binnen een paar dagen, keurig verpakt tegen de weersinvloeden door Brenger koeriers afgeleverd en op zijn plaats gezet ( b.grond).
Het meubel ziet er in werkelijkheid nog veel mooier uit dan op de foto’s. Het is echt een kwaliteitsmeubel en we zijn er erg blij mee.
Manouk en Tjeerd, bedankt.”

Andre

“Ten eerste heel blij met onze stoelen en het lampje. Allemaal snel geleverd, in uitstekende staat, goede en vriendelijke communicatie.”

Sil

“I bought beautiful table and chairs, they were perfectly restored and upholstered. I could see them live at their workshop and I completed the purchase online on their site which was very handy. They were quickly delivered and packed to perfection.
Thank you! I love the look of my dining room now.”

Victor

Charmig heeft een gevarieerd aanbod van mooie vintagemeubels. Ze worden mooi gepresenteerd op de site. We zijn blij met de Deense ladekast. De kast voldoet helemaal aan de beschrijvingen en foto’s. Wat opvalt is de snelle, vriendelijke en zorgvuldige communicatie. Het transport was eveneens goed geregeld. Na een paar dagen ontvingen we ons meubel goed verpakt. Vanuit Zuid Limburg ligt de winkel niet om de hoek, maar Charmig staat zeker op ons lijstje als we weer een mooi item zoeken.

Katja & Michiel

We hebben twee design stoelen bij Charmig gekocht. Deze waren keurig en vakkundig gerestaureerd. Zeer vriendelijke hulp en fijne communicatie van c.q. met Tjeerd gedurende het aankoop- en restauratie proces. Aanrader!

Eric

Zo, dressoir (na 20 jaar) eruit en nieuw vintage wandmeubel erin. Pracht ontwerp. Afkomstig uit Kopenhagen, gekocht bij Manouk/Charmig. Fijn bedrijf met mooie spullen en topservice. Blij mee!

Ooui User Avatar Ooui User Avatar Ooui User Avatar Ooui User Avatar Ooui User Avatar Ooui User Avatar Ooui User Avatar